fredag den 12. september 2014

T-shirts i Lillestoff-stof

Uha, jeg er fan af Lillestoff-stoffer. Super lækker kvalitet og søde motiver! Her er et par t-shirts som jeg har lavet for nylig.De er alle syet efter Ottobre 4/2013, dog med korte ærmer.Min ældste søn på 3 1/2 elsker tog, så det her stof fra Lillestoff var uundgåeligt :-) Det fandt jeg hos Heimat Kinder, som er en dejlig butik i Berlin fyldt med børnestoffer. Ærmerne er i turkis jersey fra Malika og Rosa. Ribkanterne er lavet som ribrouleauer i brun rib som også er købt i Berlin.
Dinostoffet og luftballon-stoffet er købt hos Rotznasen und Zuckerschnuten, som primært er en internetbutik der sælger via DaWanda, men som også har et mindre lager i Berlin, som jeg besøgte i marts. Uha, der er mange fristelser hvis man sy'r børnetøj i jersey! De turkise ærmer med skyer på er købt hos Stoff und Liebe - en tysk netbutik. Ribben er fra Malika og Rosa.Og så en outsider :-) Blusen med køretøjer er ikke Lillestoff - stoffet er købt hos Stoff und Liebe. Ærmerne i rød jersey er fra Michas Stoffecke og er den samme jersey som jeg har brugt her.

Som I kan se, har jeg på to af bluserne valgt at lave ribkant i stedet for oplægning. Jeg blev træt af at "tvillilngesømmen" sprang allerede første gang min søn skulle have den på. Og så er det langt nemmere :-) så den udgave gentager jeg på de næste bluser også - lige indtil jeg er klar til at eksperimentere lidt med tvillingenålen igen...


3 kommentarer:

 1. Sikke en masse dejlige motiver :-) Jeg har også haft lidt besvær med at tråden fra tvillingenålen sprang op, og har en bluse liggende i to-do bunken som skal repareres... jeg fik nogle gode råd på et af mine indlæg - ser lige om jeg kan finde det frem :-)

  SvarSlet
 2. Fine trøjer du har syet :) Lige en hurtig bemærkning til det med tvillingenålen, så skete det også for mig, indtil jeg satte stinglængden op til 4-4,5. Måske det kunne hjælpe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, måske skulle jeg prøve det :-)

   Slet