onsdag den 15. januar 2014

Nyt stof fra "Stoff und Liebe"

Svage sjæle med hang til lækkert børnestof - kig væk :-)
Jeg var på jagt efter nogle bestemte prints fra Lillestoff og faldt over denne hjemmeside: Stoff und Liebe. Hold op, der er mange fristelser! Jeg endte med at købe disse lækre jerseystoffer: De fire øverste billeder er med stoffer fra Lillestoff.
Jeg forestiller mig at stofferne skal bruges til langærmede (raglan) t-shirts til min 3 årige søn, nogle evt. med stribede ærmer. Af junglestoffet skal jeg også sy en foeret babyjakke til min mindste. Jeg er helt vild med det stof!
Stoffet med køretøjer købte jeg mest fordi den ældste er fuldstændig tosset med alt hvad der kan køre lige for tiden. Biler, lastbiler, traktorer, busser, tog osv. Det er vist en rigtig dreng.
Han fik en dukke i julegave - jeg synes der skulle lidt modvægt til alt det drengede - men jeg må sande at han overhovedet ikke har leget med den. Hans interesse ligger tydeligvis et andet sted :-) Men alle børn gennemgår faser, så måske kommer der også en dukkefase, hvem ved?
Jeg kan helt sikkert anbefale Stoff und Liebe (dette er ikke et sponsoreret indlæg!) de har SÅ mange fine stoffer og så var leveringstiden kun 5 dage fra Tyskland.
15 kommentarer:

 1. Puha sikke nogle lækre stoffer! :o)
  - kunne godt finde på at købe noget, men har allerede så meget i forvejen jeg skal have brugt først :-)
  Glæder mig til at se hvad du får lavet ud af dem.
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig stoffer der frister! Du må få brugt det du har i en fart :-)

   Slet
 2. Sådan noget burde være forbudt at vise. Du har lokket mig i fordærv nu! Puha, jeg har sukket så længe efter de her stoffer, men synes de danske sider er dyre. Hvordan var fragten fra tyskland? Og hvor længe ventede du på det kom?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har også kigget længe på dem...de har kostet ml 14,95 og 19,49 euro/m (lillestoff som det dyreste) så det er da noget billigere end i dk. Det er synd, for jeg ville egentlig godt støtte de danske forhandlere! Forsendelse kostede 7,48 euro og det er absolut billigere end andre netbutikker i Tyskland. ( jeg fik sendt ca. 5,5 m stof i alt) leveringstiden var kun 5 dage

   Slet
  2. Jeg fik lige tjekket forsendelsesomkostningerne igen...der er åbenbart noget moms også på 1,42 så det bliver 8,90 i alt-så er det på plads...:-)

   Slet
 3. Wauuu - det er ser lækkert ud!!!
  Spændende at se, hvad du får syet - god arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 4. Lækre stoffer, pingvinerne har jeg også og må sige at det er bare en lækker kvalitet. Jeg må vist ind og lure :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så godt pingvinerne ovre hos dig. Du inspirerede mig til at købe sort rib. Jeg kom så ikke lige videre. Det var egentlig tænkt til julebluser-men det bliver jo jul igen...

   Slet
 5. Du skulle skamme dig din fristerinde :) Lækre stoffer og et fantastisk udvalg...godt jeg ikke mangler stof for tiden :) ellers var jeg da vist blevet fattig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, nå men nu ved du hvor du kan handle næste gang!

   Slet
 6. Hahaha Stine :-D Jeg har rygrad som en regnorm og fløj straks ind og kiggede :-) Super lækre stoffer du har købt og dejligt at vide hvor man også kan kigge, når fingrene kribler en sen aftentime (internet handel er både det bedste og det værste ;-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 7. Du har ret, det er nogen gange for nemt at købe noget. Men også rart med det store udvalg!

  SvarSlet
 8. Ja, Tyske netbutikker har nogle lækre stoffer. Jeg synes bare, at det er møj ærgerligt, at de ikke tager VISA. Jeg forsøgte med udenlandsk overførsel, men det kostede 200krf! Giver du det? Eller kan du en smutvej?

  SvarSlet
 9. Hm, nej jeg tror jeg har givet 20kr for udenlandsk bankoverførsel. Kommer nok an på hvilken bank du har. Ellers er der også mange butikker der bruger PayPal. Men ja, der er super mange lækre stofbutikker i Tyskland! Ellers må du til Berlin i de fysiske butikker :-) se mit indlæg om nogle af dem:http://blaavild.blogspot.dk/2014/04/stofbutikker-i-berlin.html?m=1

  SvarSlet