onsdag den 19. februar 2014

Babyjakke i junglestof

Jeg har været så glad for denne babyjakke fra Ottobre 4/2012, som jeg syede i svampestof i str. 68, at jeg blev nødt til at lave en til foråret i str. 80 til den lille glade dreng.
Jeg har brugt samme fremgangsmåde som sidst - dog med nogle små ændringer. Ribkanten har jeg trukket lidt mere i - specielt ved hætten - så den kommer til at sidde lidt mere tæt ved ansigtet. Ligesom sidst har jeg også lavet hætten lidt lavere. Og så har jeg fået brugt de nye trykknapper fra KAM i jadegrøn. Som jeg skrev om i forhold til heldragten fra Ottobre 6/2013 er jeg lidt nervøs for om stoffet kan holde til at knapperne er så svære at åbne, selvom jeg har forstærket med vliseline…vi må se…
Jeg har ligesom sidst fået god hjælp af Annas DIY til babyjakke på bloggen LaRaLiL.

Junglestoffet er fra Lillestoff og købt hos Stoff und Liebe. Jerseyen som er brugt til foer og ribkanter er fra Malika og Rosa og det samme er rib brugt til piping og ærmekanter.


12 kommentarer:

 1. Hvor er den bare super lækker :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ER den flot Stine! Virkelig gennemført med knapperne i en god farve (krydser fingre for at det holder) - den ser så lækker ud - og drengen ligeså ;-)
  Kh,
  Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare flot!!
  Den passer så godt til ham, hvor er han sød :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Hvor er den dog fin! Blød, behagelig og sød at se på - lige som babytøj skal være :) FLOT arbejde!

  SvarSlet
 5. Rigtig, rigtig fin lille jakke. Og skønt med knapperne - jeg er selv "nystarter med dem. Jeg har googlet lidt om KAM knapperne og så bla. at hvis de er svære at åbne, kan det være fordi de ikke er trykket flade nok í første omgang. Man kan derfor give dem et ekstra tryk med tangen - måske det hjælper :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er den lækker.. Jeg har også planer om, snart at lave sådan en jakke som gave til min kusines drengs dåb.. Jeg må vist snart tage mig sammen :)

  SvarSlet
 7. Den er super flot!
  - og dejlig model! :)

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare super flot! Er spændt på at høre om den holder med knapperne...døjer selv lidt med de kam knapper...har dog ikke prøvet at forstærke med vliseline....det vil jeg da også prøve....stryger du det på, på indersiden af ribben eller hvordan?

  SvarSlet
 9. Tusind tak for alle de søde kommentarer! Ang. knapperne så har jeg prøvet at være opmærksom på at trykke dem ekstra godt med tangen, men måske skal jeg gøre endnu mere ud af det…næste gang vil jeg også stryge noget kraftigere vliseline bagpå eller evt lægge det dobbelt. Jeg er i hvert fald ikke færdig med at bruge KAM-knapper endnu, de er så fine, at jeg må have dem brugt ( og så har jeg en hel kuffert med over 200… :-) )
  Og ja, Jani, jeg stryger det på indersiden af ribkanten - det var lidt svært at få helt præcist og så kunne jeg jo heller i trække i jersey'en, som jeg ellers gjorde da jeg satte kanten på, når vliselinen skulle på. Men det blev ok og jeg er en erfaring rigere :-)

  SvarSlet
 10. Takket været din kommentar på min blog kom jeg for første gang forbi her på dine sider. Og hvor er det skønne sager, du laver! Jeg har straks meldt mig som fast læser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte. Det var da hyggeligt! Velkommen til!

   Slet