tirsdag den 22. juli 2014

Boys Month #2: Pusletaske

For over et år siden syede jeg denne pusletaske, som jeg ikke har fået vist på bloggen. Jeg var bare helt vild med Annas, så sådan en måtte jeg også lave og det var skønt at have hendes DIY at følge!Stjernestoffet er fra Malika og Rosa, resten af stofferne og lukning er fra Stof 2000.
Jeg valgte at lave tasken 70x70 dvs. noget mindre end Annas udgave, men det fungerer fint.
Jeg fik desværre dummet mig lidt da jeg skulle sy mellemrummene i sidelommerne. Jeg syntes, det kunne være smart med forskellige størrelser rum, hvilket gjorde at jeg ikke fik lavet en syning midt i hvor tasken skal bukkes når den skal lukkes, da jeg lavede to mindre rum for oven og 2 store forneden. Øv, men sådan er det tit, når man laver noget om, så har man ikke lige forudset alle konsekvenser.
Ellers synes jeg den er blevet super fin og den var rigtig sjov at sy, men faktisk har jeg næsten ikke brugt den...


Det er en god idé at bruge lidt ekstra bredt skråbånd, så er det nemmere at sy på.


Luftballonstoffet er tekstilvoksdug:


Jeg har quiltet med rød tråd i lige linier:5 kommentarer:

 1. Den er super flot!! Hvad er årsagen til, at du ikke har brugt den så meget?

  SvarSlet
 2. Tak, det hænger nok dels sammen med min lille fejl med mellemrummene men også at den ikke kan hænge på barnevognen og ikke er i vandafvisende stof, hvis der skulle komme en byge. Den er rigtig fin, men ikke så praktisk. Der er ikke så meget plads i den, synes jeg. Jeg skulle også have bleer og ekstra tøj med til den store (der stadig var lidt lille) :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk pusletaske! Er selvfølgelig helt vild med stjernerne - men i det hele taget en skøn stofkombination og fine detaljer :-)

  SvarSlet
 4. Den er godt nok rigtig rigtig fin!!

  SvarSlet
 5. Den er virkelig flot - jeg håber du kommer til at bruge den mere, for den er da skøn i stedet for alle de sorte (og kedelige) pusletasker man kan købe :-D

  SvarSlet